Adzuna logo

Onderhoudsschilder (Delft)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Delft
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Voor een project in Delft zoeken wij per direct een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd! Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen! Ben jij zo'n Schilder ? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op, Wij zorgen natuurlijk voor de koffie tijdens onze eerste kennismaking!

Functie-eisen

- Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring; - Je bent in het bezit van een geldig certificaat VCA-Basis of je bent bereid deze te halen; - Rijbewijs B; - Passie voor het schildersvak.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een Vastgoedonderhoud die sinds 1931 is uitgegroeid tot een begrip. Vanuit hun vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht hebben vakmensen zich continu ingezet voor integraal onderhoud aan onroerend goed.

Bedrijfscultuur

Een gezond bedrijf waar een zeer prettige werksfeer heerst!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder Delft
EDU Werving en Selectie
Delft, 2628AR
Onderhoudsschilder DELFT
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder Delft
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder Delft
2500-3600
Delft