Adzuna logo

Constructiebankwerker (Rotterdam)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaal sector? Heb je ervaring met MIG/MAG lassen, elektrisch lassen, snijbranden, slijpen en het samenstellen en monteren van staalconstructies? Dan is dit wellicht een baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren constructiebankwerker / monteur voor de buitendienst. (omgeving Rotterdam) Deze positie is vrij gekomen door de groei die de opdrachtgever de afgelopen jaren heeft. Als monteur in de buitendienst werk je veelal zelfstandig aan eigen projecten of in teamverband aan de grotere projecten, eventueel de leiding nemen bij grotere projecten in groepsverband hoort tot de mogelijkheden. Hierin wordt verwacht dat je goed bent in MIG/MAG/Electrode lassen van constructies, het assembleren van staalconstructies en eventueel kan leidinggeven aan derden. Spreekt de functie van constructiebankwerker (buitendienst) je aan en wil je meer weten? Bel, of mail ons en we vertellen je er graag meer over!

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting de technische branche; - Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een metaalconstructiebedrijf; - je bent in het bezit van een geldig VCA en rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Deze opdrachtgever is een allround metaalconstructie en servicebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in constructiewerken, pijpleidingen, montage, onderhoud en maatgerichte service oplossingen. Vanaf de grove schets tot aan montage houden zij alles in eigen beheer en zien een uitdaging om alles op een snelle en goede manier bij de klant op te leveren. De opdrachtgevers zijn o.a. container terminals, overslag bedrijven, productiebedrijven, transportbedrijven en gemeenten.

Bedrijfscultuur

Een gezond bedrijf met een zeer collegiale werksfeer met korte lijnen.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Constructiebankwerker
Synsel Techniek
Rotterdam
Constructiebankwerker
123Recruiters
Stolwijk, 2821 LD
Constructiebankwerker
Synsel Techniek
Delft
Constructiebankwerker
Synsel Techniek
Dordrecht
Constructiebankwerker
Synsel Techniek
Gouda