Adzuna logo

Houtrot Timmerman (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Werk jij nauwkeurig en precies? Hou je ervan om objecten een nieuw leven in te blazen en heb je ervaring met houtrot reparaties? Dan heb je hier wellicht jouw baan gevonden.. Even iets meer over de functie: Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Je zult meestal komen te werken op projecten waarbij meerdere reparaties verricht moeten worden aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies. Verder horen de werkzaamheden zoals het verwijderen en herstellen van houtrot aan o.a. ramen, deuren, dorpels en kozijnen, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk, Kitwerkzaamheden en Overig (klein) timmerwerk tot jouw werkzaamheden. Wil je direct aan de slag? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Functie-eisen

- Beschik je over MBO-opleiding Timmerman; - Ben je in het bezit van een geldig VCA-B diploma; - Beschik je over een rijbewijs B; - Beschik je over een houtrot certificaat van een van de bekende epoxy leveranciers (o.a. Repair Care, Window Care).

Bedrijfsprofiel

Het familiebedrijf bestaat 150 jaar en werkt voor verschillende grote opdrachtgevers in de omgeving van Delft / Den Haag. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden van vastgoed met betrekking tot renovatie, schilderwerk en glaswerk.

Bedrijfscultuur

Op de werkvloer worden drie kernpunten uitgelicht door het personeel; vriendelijk, vertrouwd en vakmanschap!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland
Timmerman (Onderhoud) Den Haag
2500-3500
Den haag
Houtrotsaneerder (Den Haag)
2500-3500
Den Haag
Houtrotspecialist (Den Haag)
EUR 2500-3500
Zuid Holland
Houtrot Specialist Timmerman
VNOM
's-Gravenhage, 2533AD