Adzuna logo

Schilder Onderhoud (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Als Schilder bij dit bedrijf krijg je een afwisselende baan, goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s! Voor een project in Den Haag zoekt onze opdrachtgever naar een ervaren, zelfstandige schilder met ervaring in onderhoud aan woningen. Ook renovatiewerk kan verwacht worden in deze functie. Ben je gemotiveerd, zelfstandig en kun je per direct aan de slag? neem vandaag nog contact met ons op.

Functie-eisen

Als schilder beschik je bij voorkeur over de volgende vaardigheden en diploma’s: - Schildersopleiding of meerdere jaren ervaring in het vak; - Een geldig VCA of bereid deze te behalen; - Rijbewijs B; - Ervaring met houtrotreparatie is een pluspunt!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever realiseert positief aan projecten waarin men met opdrachtgevers intensief en innovatief samenwerken in het voorspelbaar en beheersbaar onderhouden, transformeren, adviseren en herontwikkelen van vastgoed. Dat doen zij in vernieuwende samenwerkingsvormen waarin we ontwerp, uitvoering en beheer integreren.

Bedrijfscultuur

Een gezond bedrijf, medewerkers zijn goed opgeleid, breed inzetbaar en gemotiveerd. Een lerende organisatie waardoor men succesvol kan blijven aanpassen aan veranderingen in de markt.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schilder Den Haag
2500-3500
Den haag
Schilder Den Haag
Meestersgilde
's-Gravenhage, 2521CG
Vacature Schilder Den Haag
€ 2100 - € 2800
Zuid Holland
Vacature Schilder Den Haag
€ 2100 - € 2800
Den Haag
Particulier Schilder Den Haag
Meestersgilde
's-Gravenhage, 2517GK