Adzuna logo

Timmerman (Den Haag)

Salaris: 2500-3600
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Timmerman/ Voorman voor een project in Den Haag. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel. Past deze baan nu helemaal bij jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor de koffie bij onze eerste kennismaking. :-)

Functie-eisen

- Afgeronde opleiding LTS/MTS of een vergelijkbare opleiding; - Relevante en aantoonbare ervaring als timmerman; - In het bezit van een geldig VCA; - Rijbewijs B is een pré.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf en is gevestigd in Den Haag. Het bedrijf is opgericht in 1957 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig bouwbedrijf met een evenzo veelzijdig personeelsbestand dat een schat aan ervaring op bouwkundig gebied in zich heeft.

Bedrijfscultuur

In dit groeiende bedrijf heerst er een zeer prettige werksfeer. Het is een dynamisch bedrijf waar collegialiteit, hard werken en plezier voorop staat!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Allround Timmerman Den Haag
's-Gravenhage, 2562 NL
Houtrot Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag