Adzuna logo

Office manager in Wateringen

Plaats: Wateringen
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Commercieel / In- verkoopBen jij een gedreven en organisatorische collega die graag als een spin in het web fungeert? Je werkt punctueel, bent administratief sterk en haalt je voldoening uit het sparren met de directie. Daarnaast heb je enige juridische affiniteit en spreek je vloeiend Nederlands en Engels! Klinkt dit interessant? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!Wat ga je doen als Office manager in Wateringen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij exclusief gevraagd mee te zoeken naar een enthousiaste Office Manager die graag een stapje harder loopt. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van interne processen als de logistiek, facilitair en de administratie. Ook ondersteun je verschillende afdelingen binnen de organisatie op het gebied van personeelszaken, de inkoop van producten en diensten en de directie. Waarbij je natuurlijk het gezicht bent van de organisatie bij bezoek op locatie en klanten aan de telefoon.

Sluit deze functie naadloos aan op jouw kunnen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdagende organisatie? Wacht niet langer en kom in direct contact.Wat breng je mee?

Afgeronde MBO of HBO opleiding;

Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

Enige ervaring of kennis op juridisch gebied;

Enthousiaste instelling en accuraat kunnen werken;

Administratief en organisatorisch sterk;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Woonachtig in het Westland of omstreken.Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gezellig team;

Een heldere bedrijfscultuur en mogelijkheden om te ontwikkelen;

Goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opleiding, ervaring en woonplaats zoals hierboven beschreven zijn harde selectie criteria, enkel passende kandidaten zullen daarom bericht ontvangen.Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!Enthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06) 39538364

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Front office manager
CaleidoZorg
Rotterdam
Front office manager
CaleidoZorg
Rozenburg, Rotterdam
Front office manager
CaleidoZorg
Pernis, Rotterdam
Front office manager
CaleidoZorg
Botlek, Rotterdam
Front office manager
CaleidoZorg
Schipluiden, Midden-Delfland