Adzuna logo

Accountmanager Frankrijk in Westland

Plaats: Naaldwijk
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Commercieel / In- verkoopParlez-vous frane7ais? En heb jij ervaring in de bloemen en- of planten branche? Lees snel verder en solliciteer!Wat ga je doen als Accountmanager Frankrijk?

Je kent de Franse markt en weet wat er speelt. Je bent voornamelijk bezig met relatiebeheer en het zoeken naar kansen en mogelijkheden. Maar daarnaast is het ook goed om acquisitie te blijven doen en je ogen open te houden voor nieuwe kansen en klanten. Voor de Franse klanten ben jij het aanspreekpunt.

Je hebt dagelijks contact met de klant, per mail en per telefoon. Je beantwoordt zijn vragen, zoekt naar passende oplossingen, calculeert prijzen, maakt offertes en onderhandelt.
Daarnaast ga je regelmatig naar Frankrijk om je klanten te bezoeken!Wat breng je mee?

MBO+/HBO werk- en denkniveau;
Ruime ervaring als accountmanager in de bloemensector;
Geen 9 tot 5 mentaliteit en een sterke handelsgeest;
Pittige dosis doorzettingsvermogen en je bent communicatief sterk;
Uitstekende kennis van de Franse taal in woord en geschrift, daarnaast spreek je ook goed Nederlands
Wat krijg je ervoor terug?Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!Enthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06) 39538364


Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager (Westland)
2500 - 4500
Veldwerk Recruitment B.V.
Monster