Adzuna logo

Junior bedrijfsleider in Zuid-Holland

Plaats: Naaldwijk
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Tuinbouw / TeeltBen je zowel procesmatig, administratief als aansturend sterk? Heb je affiniteit/interesse voor de tuinbouw?
Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je doen als Junior bedrijfsleider ?

Je bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces, eigenlijk voor alles wat erbij komt kijken. Waar nodig krijg jij begeleiding en scholing van de specialisten om jou optimaal te laten functioneren. Je geeft leiding en sturing aan de medewerkers, behoud het overzicht over de verschillende locaties, en je zorgt voor een optimale werking van alle systemen en de bijbehorende registraties. Het begeleiden en controleren van de werkzaamheden maakt een belangrijk onderdeel uit van je werk.

De bedrijfscertificeringen vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid, jij zorgt ervoor dat deze worden behaald maar ook voor het behouden ervan. In de breedste zin van het woord. Je wordt betrokken bij het oplossen van duurzaamheidsvraagstukken (milieu-impact, CO2-footprint, het productieproces, inspelen op marktveranderingen).
Er is veel ruimte voor eigen inbreng en dat stellen zij ook zeer op prijs, ze staan open voor jou ideeebn!Wat breng je mee?

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw, je vind het in ieder geval super interessant;
  • Snel schakelen is van groot belang binnen de functie omdat je veel diverse werkzaamheden zal doen;
  • Je bent gestructureerd en denkt out of the box!
Wat krijg je ervoor terug?Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!Enthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06) 39538364

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Bedrijfsleider
150.000 - 200.000
GrandVision Benelux
Zuid-Holland
Bedrijfsleider
4500 - 5500
Dyckerhoff Basal
Rotterdam
Bedrijfsleider
Pearle
Utrecht, ZH, 3053GK
Bedrijfsleider
Pearle
Den Haag, ZH, 2593AS
Bedrijfsleider
Pearle
Voorburg