bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Ervaren belastingadviseur

Plaats:
Culemborg
Bedrijf:
Adviesgroep '88

Solliciteren

Ik zoek voor dit laagdrempelige MKB kantoor een senior belastingadviseur die samen met de fiscale partner de fiscale praktijk runt. Het team bestaat uit 7 collega’s en jij zal direct contact met je klanten hebben. Je verzorgt het zwaardere advieswerk en coacht de junioren. Omdat dit kantoor vanuit de Audit-praktijk is gestart, tref je altijd uitdagendadvieswerk aan. Ook door de samenwerking met een internationaal netwerk. Een interessante vacature voor een MKB belastingadviseur (RB) uit de regio Culemborg/ Tiel.

De fiscale partner is vlot en gemakkelijk toegankelijk. Een ideale collega om mee samen te werken en veel van te leren. Een leuke man die ook extern zeer actief is. Een fiscalist met gevoel voor menselijke maat en interesse in anderen. Dat resulteert dus een goede werksfeer en harmonie. Nuchter, plezierig en informeel. Men werkt vanuit een fraai en modern kantoor.

Prima verhouding werk/privé! Kandidaten met meer dan 10 jaar ervaring worden juist uitgenodigd te reageren.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Ervaren Belastingadviseur - uitdagende klantenportefeuille

Rousch
Euro 3500 - 5000, > Euro 5000
's-Hertogenbosch, 5221JE
meer over deze vacature »

Belastingadviseur

Rousch
Euro 3500 - 5000, > Euro 5000
's-Hertogenbosch, 5235 CW
meer over deze vacature »