Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Gelderland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze middelgrote aannemer, met 200 medewerkers in dienst, is breed georiënteerd en heeft een scala aan projecten. Dan kan renovatie of nieuwbouw, utiliteit of woningbouw, hotels of fabrieken, kleine of grote projecten, als werkvoorbereider meer dan genoeg uitdagingen bij deze aannemer.Functie inhoud:

In de functie als werkvoorbereider ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor de realisatie van grootschalige werken. Je maakt planningen en bereidt de inkoopgesprekken voor door offertes te vergelijken en op te stellen. Je bewaakt de kosten en stelt prognoses op en signaleert meer- en minderwerk. Tevens coördineer je onderaannemers en de materieelinzet. Je hebt de gave om zelfstandig te opereren en tegelijkertijd werk je graag samen met collega's om het project gerealiseerd te krijgen. Humor en een flinke dosis enthousiasme zorgen er toe bij dat je tot goede resultaten komt. Deze aannemer wil graag met jou zoeken op welke afdeling je het beste tot je recht komt.Functie eisen:

Jij:- Beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau;- Hebt minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;- Bent communicatief sterk, stressbestendig en resultaatgericht- Je kunt goed plannen en beschikt over een flexibele instelling.Geboden wordt:

Jouw inzet wordt zeker beloond. Er zijn mogelijkheden genoeg. We komen graag met jou in gesprek en zijn benieuwd waar jij naar op zoek bent.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Werkwijzer
Nijmegen
Werkvoorbereider
Eminent Groep
Nijmegen, Gelderland, 6512 AB
Werkvoorbereider
2500 - 3000 € Per maand
Werkbank Personeelsdiensten
Dinxperlo, Gelderland
Werkvoorbereider
Eminent Groep
Apeldoorn, Gelderland, 7311 NZ
Werkvoorbereider
Artiflex
Apeldoorn, 7311PK