Adzuna logo

Ontwerpmanager

Plaats: Utrecht
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever betreft een bouwkundige aannemer met meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer werken ze aan mooie projecten en complexe uitdagingen. De focus voor deze vestiging ligt voornamelijk op nieuwbouw woningen, zorgcentra en scholen, maar ook op herstel, verbouw en renovatie van woningen. Duurzaamheid heeft ook steeds meer de focus van deze opdrachtgever.Functie inhoud:

Als Ontwerpmanager heb je een belangrijke functie. Je coördineert en realiseert de ontwerp- en engineeringsfase in bouwpojrecten binnen de gestelde tijd en het budget. Je houdt het overzicht en overziet hoe de diverse disciplines in elkaar grijpen. Jij bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorgt voor interne afstemming tussen de disciplines in het projectteam. Tevens lever je actief een bijdrage voor het initiëren van nieuwe ontwikkelingen binnen de afdeling. De functie wordt beloond met zeer goede arbeidsvoorwaarden en een positieve en open werksfeer.
Functie eisen:

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde bouwkundige HBO-opleiding
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de woningbouw (bij een aannemer zoals planontwikkelaar, planvoorbereider, ontwerpmanager)
  • Je bent creatief en hebt een groot analytisch vermogen
  • Je beschikt over ervaring m.b.t. praktische, uitvoeringstechnische oplossingen
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je stelt hoge kwaliteitseisen, en hebt uitstekende communicatieve vaardighedenen werkt nauwgezet
  • Je bent initiatiefrijk en een echte teambuilde
  • Je ben in het bezit van VCA-vol
Geboden wordt:

Deze opdrachtgever biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Ontwerpmanager Infra
Chain
Utrecht, 3991 CJ
Ontwerpmanager woningbouw
HEIJMANS
Amersfoort
Technisch Manager Rail Infra
VolkerWessels
Vianen