Adzuna logo

Onderhoudsschilder Gorinchem

Salaris: 2500-3500
Plaats: Gorinchem
Bauconflex
Solliciteren

Functieomschrijving
Voor deze fijne opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vakbekwame, zelfstandige onderhoudsschilder. Het project waar je gaat werken is in Gorinchem. Je voert zowel binnen als buiten schilderwerk uit aan woningen en andere gebouwen. Je bent ervaren en kan goed zelfstandig te werk gaan. Uiteraard heb je ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het aanbrengen van verfsystemen. Ben je enthousiast en bereidt om hard te werken? Reageer dan direct op deze vacature! Wens je meer info neem dan even contact met ons op. Tevens kan je je cv mailen naar info@bauconflex.nl

Functie-eisen
- Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als onderhoudsschilder; - Je bent in het bezit van een geldig certificaat VCA-Basis of je bent bereidt om die te halen; - Je bent in het bezit van een Rijbewijs B (bij voorkeur eigen vervoer).

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een Vastgoedonderhoud, een multidisciplinaire onderneming met alle onderhoudsdiensten en certificering in huis om vastgoedvraagstukken compleet te kunnen aanpakken en uitvoeren. Resultaatgericht, voor volledige zekerheid. En innovatief, voor optimale duurzaamheid.

Bedrijfscultuur
De meest bepalende factor voor de kwaliteit zijn de medewerkers. Het kunnen bieden van continuïteit aan medewerkers is een van de speerpunten in het personeelsbeleid. Opdrachtgever zorgt er voor dat medewerkers het hele jaar door goede perspectieven hebben. Hierdoor wordt het een aantrekkelijke werkgever wat de instroom van nieuwe medewerkers bevordert en bestaande medewerkers aan het bedrijf bindt. Kortom een zeer fijne werkgever!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder
Trixxo Uitzendbureau.
Bergambacht
Onderhoudsschilder
Artiflex
Waalwijk, 5141HH
Onderhoudsschilder
Artiflex
Oosterhout, 4901HT
Onderhoudsschilder
Artiflex
Etten-Leur, 4906BA
Onderhoudsschilder
Trixxo
Bergambacht, Zuid Holland, 2861 DX