Adzuna logo

Schilder gezocht Dordrecht

Salaris: 2500-3500
Plaats: Dordrecht
Bauconflex
Solliciteren

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren, vakbekwame Onderhoudsschilder, in de omgeving van Dordrecht. Als schilder werk je zelfstandig, maar ook in teamverband op locatie. Je hebt ervaring met schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten: onderhoudsschilderwerk inclusief voorbereiding en afronding, maar ook nieuwbouw werkzaamheden, houtrot-reparaties, glaszetten, kitten etc. Je hebt oog voor detail en werkt uiteraard zeer nauwkeurig voor een perfect eindresultaat! Functiebeschrijving in het kort; - Verrichten van schilderswerkzaamheden en bijbehorende voorbereidingen; - Schuren; - Kitten; - Aan- en afvoeren van werkmateriaal en na werkzaamheden de locatie netjes achterlaten.

Functie-eisen
- Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer; - Minimaal 3 jaar werkervaring als Schilder; - In bezit van geldig VCA;

Bedrijfsprofiel
De kenmerkende aanpak van dit bedrijf is totaal onderhoud met respect voor: het bestaande, wensen van de klant, gezonde leefomgeving en kwalitatieve aanpak. Van schilderwerk tot totaal renovatie in balans. Het ontzorgen en adviseren van klanten tijdens verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden aan onroerend goed, is de kernactiviteit én de kracht van deze onderneming. Dit bedrijf is in staat de specifieke wensen en behoefte van de klanten te vertalen naar een duurzame uitvoering.

Bedrijfscultuur
In dit bedrijf heerst een zeer prettig werkklimaat.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schilder Dordrecht
Dordrecht, 3316 EC
(Leerling)Schilder Dordrecht
EDU Werving en Selectie
Dordrecht, 3318AT
Leerling Schilder Dordrecht
EDU Werving en Selectie
Dordrecht, 3318AT
ZZP schilder Dordrecht
Werken met Passie
Dordrecht, 3315 LG
Leerling schilder Dordrecht
Werken met Passie
Dordrecht, 3315 LG