Adzuna logo

Onderhoudsschilder Zoetermeer

Salaris: 2500-3500
Plaats: Zoetermeer
Bauconflex
Solliciteren

Functieomschrijving
Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Voor een schildersbedrijf in de omgeving van Zoetermeer zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met 3 jaar ervaring. Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met de bewoners. Je houdt je voornamelijk bezig met het schilderen van woningen, ook komt daar een stukje houtrotherstel bij kijken. Tevens ben je goed in kit-werk!

Functie-eisen
- Minimaal 3 jaar ervaring als schilder; - Je bent een aanpakker en nauwkeurig; - Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B; - Geldig VCA.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is sinds 1931 uitgegroeid tot een begrip. Vanuit vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht hebben vakmensen zich continu ingezet voor integraal onderhoud aan onroerend goed. zij zijn voor opdrachtgevers hét aanspreekpunt voor alle integrale onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed. Zo neemt men opdrachtgevers elke zorg uit handen en streven zij naar continuïteit en beheersbaar onderhoud. Men werkt nauw samen met opdrachtgevers en ketenpartners. Die samenwerking garandeert een betrouwbare levering van diensten, continue aandacht voor procesverbeteringen en minimalisering van faalkosten.

Bedrijfscultuur
Een dynamische, informele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een zeer prettige werksfeer.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder Zoetermeer
EDU Werving en Selectie
Zoetermeer, 2712AP
Schilder Zoetermeer
Meestersgilde
Zoetermeer, 2713 VN
Vacature Onderhoudsschilder
€ 2100 - € 2800
Zoetermeer
Onderhoudsschilder
Trixxo
Bergambacht, Zuid Holland, 2861 DX
Onderhoudsschilder
VNOM
Rotterdam, 3061 AA