Adzuna logo

Gezocht: oppas met zorghart

Plaats: Nederland
Bedrijf: Hulp.nl
Hulp.nl
Solliciteren
Ik ben betrokken bij een gezin in den Den Bosch met 4 kinderen. Stein is de jongste (bijna 14) is zeer ernstig meervoudig beperkt. Stein is over het algemeen een erg vrolijk jongetje en zijn zussen zijn dol op hem. Hij wordt alleen vaak geplaagd door zijn epilepsie. Hierdoor heeft hij zwaardere dagen. Althans voor hem. Hij ligt dan veelal te slapen en dan is er weinig met hem te beleven. Gelukkig zijn er ook veel goede dagen. Dan lacht hij graag. Hij houdt van knuffelen, aandacht, muziek, wilde spelletjes en zwemmen. Hij gaat overdag naar de opvang en komt rond half 4 thuis. Dan heeft het gezin graag hulp tot een uur of half 7. Stein heeft momenteel een neussonde, maar eet normaal gesproken zelf. Hij heeft last van epilepsie en daarvoor gebruiken ze noodmedicatie en zuurstof. Naast verdere medicatie voor zijn epilepsie en oorontstekingen zijn er geen medische handelingen.
Een gemiddelde middag ziet er als volgt uit: Stein komt thuis en krijgt eerst iets te drinken, dan volgt een activiteit. Daarna krijgt hij rond 17:15 /half 6 warm eten om vervolgens in bad te gaan, tanden te poetsen en klaar gemaakt te worden voor bed.

Ouders zorgen thuis zelf voor Stein en er zijn enkele PGB-ers betrokken. Voor de donderdagmiddag (van 15.30 tot 18.30 uur), evt voor de woensdagmiddag (ook van 15.30 tot 18.30 uur) en voor de zaterdagochtend (vanaf 8.00 uur) wordt nog iemand met een warm zorghart gezocht. Financiering vanuit PGB, tarief in overleg.

Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met me op;
Annelies van der Laan
annelies.vanderlaan@copilootaanboord.nl
06-35111892
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

ANIOS ouderengeneeskunde met zorghart
BKV
Oss , Noord-Brabant , 5341 GM
Basisarts | warm zorghart voor ouderen
BKV
Kerkrade , Limburg NL , 6466NH
Oppas - Oppas gezocht
Yoopies
Someren-Eind, 5712 CX
Nanny
Nanny Service Nederland B.V.
Niebert
Nanny
Nanny Service Nederland B.V.
Hardenberg