bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Westland

2.104 beschikbare vacatures in Westland

Westland is een gemeente met meer dan 100 duizend inwoners liggend in de gelijknamige regio in de provincie Zuid Holland. Voorheen waren er in het gebied zeven afzonderlijke gemeenten die in 2004 samen zijn opgegaan in de nieuwe gemeente Westland.

De regio staat vooral bekend vanwege het grote aantal tuinbouwactiviteiten die plaatsvinden in het gebied en de daarbij behorende bekende plaatjes van uitgestrekte velden vol met kassen. Westland kent het grootste aaneengesloten glasbouwcomplex ter wereld. Niet verwonderlijk is de tuinbouwsector ook de belangrijkste economische peiler voor de gemeente.

Naast de velden voor tuinbouw kent Westland ook een aantal prachtige natuurgebieden die voor het publiek toegankelijk zijn. Zo is er het strand van Westland waar door de duinen gewandeld kan worden. Verder is er het karakteristieke Solleveld, waar een scala aan bijzondere diersoorten te vinden is. Voor de muziekliefhebber biedt het Waterpop festival in Westland een uitkomst. Naast het feit dat dit een van de oudere festivals van Nederland is, is het tevens gratis te bezoeken.

Topbedrijven die personeel aannemen in Westland

Topvacatures in Westland

Werkt u in Westland? Vertel ons hoe het bevalt!