bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Conciërge vacatures doorzoeken

169 Conciërge vacatures in Nederland

Een conciërge is verantwoordelijk voor de bewaking van een gebouw. Op middelbare scholen worden zij doorgaans conciërge genoemd en in openbare gebouwen portiers. Het werk komt sterk overeen. Zij maken deel uit de van facilitaire dienst en zij verlenen naast technische ondersteuning ook vaak andere ondersteunende diensten. In sommige gevallen richten zij vergaderkamers in, of zalen en houden ze toezicht op orde bij grote bijeenkomsten.

Conciërges voeren ook kleine reparaties uit, houden controle op het in en uitlopen van scholieren, gasten of bezoekers en zorgen voor de inschrijving van externen als die een gebouw binnen gaan met een pasje. Zij zijn vaak het eerste gezicht van een bedrijf en daarom moeten zij ook klantvriendelijk zijn. Op rustige momenten worden zij ingeschakeld voor hand- en spandiensten bij reprowerk, het bijhouden van absentielijsten op scholen en grijpen zij in bij calamiteiten.

Verantwoordelijkheden & vaardigheden

Een conciërge moet in staat zijn de bewaking van een gebouw zelfstandig op zich te nemen en verricht kleine reparaties indien nodig. Hij ontvangt gasten en verwijst deze door in het gebouw. Desgewenst ondersteunt hij afdelingen bij eenvoudige werkzaamheden zoals het kopiëren van documenten en het inrichten van vergaderkamers. Een conciërge:

- is verantwoordelijk voor de bewaking van een gebouw
- is het visitekaartje van de onderneming
- voert kleine reparaties uit
- is klantvriendelijk

Vereiste kwalificaties

  • MBO opleiding Facilitair Werk
  • MBO opleiding Facilitair Medewerker

Handige links

Gemiddeld salaris

€0
€150.000+
€33.000

Toplocaties voor Conciërge

Topbedrijven die personeel aannemen

Andere gerelateerde vacatures

Werkt u in Conciërge? Vertel ons hoe het bevalt!