bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Magazijnmedewerker vacatures doorzoeken

4.681 Magazijnmedewerker vacatures in Nederland

Een magazijnmedewerker werkt in het magazijn van een logistiek bedrijf of een productiebedrijf. Hierbij komen verschillende zaken kijken: het ontvangen van goederen, het opslaan hiervan, het voorbereiden en het distribueren van de goederen. De magazijnmedewerker zorgt ervoor dat de goederen veilig worden uitgeladen. Vervolgens vult hij de gegevens van de goederen in een computersysteem, en zorgt ervoor dat deze op de juiste plek worden opgeslagen. Wanneer de producten klaar zijn om weer verzonden te worden, verzamelt de magazijnmedewerker de juiste orders met behulp van orderpicken of met een automatisch systeem, controleert hij of de kwaliteit en kwantiteit hiervan klopt, en voert hij de bijbehorende administratie uit. Vervolgens kunnen de orders worden ingeladen voor de distributie.
Een magazijnmedewerker werkt veel zelfstandig in het magazijn, maar moet ook veel contact hebben met andere medewerkers voor overleg. Daarnaast wordt er ook vaak van de magazijnmanager verwacht dat hij klanten en leveranciers te woord staat, zowel intern als extern.

Verantwoordelijkheden & vaardigheden

De hoofdverantwoordelijkheid van een magazijnmanager is ervoor zorgen dat de juiste artikelen bij de klanten terechtkomen. Dit doet hij door het magazijn in een ordelijk systeem te houden, en alle gegevens nauwkeurig in te voeren in de computer. Verder is het de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker dat de communicatie met de leveranciers en de klanten soepel verloopt, en dat alle gemaakte afspraken zorgvuldig worden bijgehouden en nagekomen.
• Communicatief vaardig
• Nauwkeurig en oplettend
• Veilig kunnen werken
• Fysiek goede gesteldheid
• Goed kunnen plannen

Vereiste kwalificaties

  • MBO Magazijn- en Voorraadbeheer
  • MBO logistiek
  • Cursus tot magazijnmedewerker

Handige links

Gemiddeld salaris

€0
€150.000+
€23.150

Toplocaties voor Magazijnmedewerker

Topbedrijven die personeel aannemen

Andere gerelateerde vacatures

Werkt u in Magazijnmedewerker? Vertel ons hoe het bevalt!