bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Logistieke vacatures zoeken

17.655 Logistieke vacatures in Nederland

Logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een goederenstroom en de wetenschap hierover. Dit proces loopt vanaf de ontwikkeling en inkoop van het product, via productie en distributie naar de eindafnemer en heeft als doel om tegen optimale kosten en kapitaalgebruik te voldoen aan de behoeften van de markt. Ook ‘reverse logistics’, de omgekeerde goederenstroom behoort tot het domein logistiek. Natuurlijk is het de bedoeling om zo min mogelijk geld uit te geven en zoveel mogelijk binnen te krijgen, dus laag kapitaalverbruik en maximalisatie van het aantal tevreden klanten. Om de producten aan de klanten te kunnen verkopen moeten deze natuurlijk voorradig zijn en vaak bestaat het assortiment uit veel verschillende producten. Al deze producten worden tezamen, op een de meest optimale manier qua maten en leveringstijd, in de opslag gezet, dus ruimtelijk inzicht is zeker belangrijk! Verantwoordelijkheden en vaardigheden

Verantwoordelijkheden & vaardigheden

In deze sector bent u vaak werkzaam in een loods, magazijn, of distributiecentrum van transport- of productiebedrijven. Het gehele proces valt binnen deze sector, afhankelijk van de functie, van inname tot verwerking en uiteindelijk de verzending. U kent denken aan het laden en/of lossen van goederen, stickeren, orders verzamelen, goederen verzendklaar maken etc. Maar ook de organisatie moet duidelijk geregeld worden! Naast de coördinatie van de logistieke processen zijn ook alle ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving van belang en behoren naar behoren geïmplementeerd te worden.
· Accuraat
· Resultaatgericht
· Plannen en Organiseren
· Strategisch kunnen denken

Vereiste kwalificaties

  • MBO diploma in; niveau 1 Assistent Logistiek Medewerker, niveau 2 Logistiek Medewerker of niveau 3 Logistiek Teamleider.
  • Een HBO diploma Logistiek & Economie.
  • CBR biedt de mogelijkheid om CCV- diploma te halen voor logistiek medewerker.

Handige links

Gemiddeld salaris

€0
€150.000+
€30.059

Topbedrijven

Populaire Logistieke vacatures

Werkt u in Logistieke vacatures? Vertel ons hoe het bevalt!