bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Callcenter vacatures doorzoeken

3.889 Callcenter vacatures in Nederland

Een callcenter is een afdeling of organisatie die zich specialiseert in het afhandelen van telefonisch verkeer. Als je wilt werken in een callcenter dan heb je keuze uit twee soorten telefoonverkeer namelijk inkomend (inbound) en uitgaand (outbound) verkeer. Wanneer je aan de slag gaat in een callcenter werk je vaak in een groot team met een strikte taakverdeling. Afhankelijk van de doelstelling van het bedrijf krijg je bepaalde targets om te behalen. Bij de meeste callcenters kun je leuke bonusbedragen verdienen als je je targets ook daadwerkelijk behaald.

Als je kiest voor een callcenter met inkomend (inbound) telefoonverkeer kom je al snel in de klantenservice terecht. Je beantwoordt telefoontjes van klanten voor een bepaald merk of organisatie en handelt vragen en klachten af. Als je wilt werken in callcenters met uitgaand (outbound) verkeer dan kun je vooral kiezen uit sales gerelateerde functies of functies waarbij je (markt)onderzoek uitvoert.

Verantwoordelijkheden & vaardigheden

Als callcenter medewerker ben je zowel bij inkomend als bij uitgaand verkeer verantwoordelijk voor het behalen van de targets. Daarnaast ben je als callcenter medewerker gedeeltelijk verantwoordelijk voor het imago van een bedrijf of organisatie, de manier waarop jij de telefoongesprekken afhandelt laat namelijk een bepaalde indruk achter op de personen waarmee je belt. Als callcenter medewerker heb je de volgende vaardigheden nodig:
- Goede telefoonstem
- Zelfvertrouwen
- Doorzettingsvermogen
- Communicatief

Vereiste kwalificaties

  • MBO opleiding Contactcenter medewerker

Handige links

Gemiddeld salaris

€0
€150.000+
€22.845

Toplocaties voor Callcenter

Topbedrijven die personeel aannemen

Andere gerelateerde vacatures

Werkt u in Callcenter? Vertel ons hoe het bevalt!

De nieuwste vacatures in Callcenter

Vacature Callcenter medewerker - Leiden
Salaris in overleg - Leiden, Zuid-Holland, 2316 XC
Customer service Ziggo
Tilburg, Noord-Brabant, 5038CG
Verkoper Ziggo Leeuwarden gezocht
Leeuwarden, Friesland, 8911AA