bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

PHP-Programmeur vacatures doorzoeken

964 PHP-Programmeur vacatures in Nederland

Een php-programmeur verwerkt informatie tot een code, meestal HyperText Markup Language (HTML) voor dynamische websites. Hij is verantwoordelijk voor een juiste toepassing van php en werkt meestal voor een bureau dat websites of applicaties ontwikkelt, voor een groot bedrijf dat zijn eigen website ontwikkelt of als zelfstandig ondernemer. Hij ontwerpt websites, applicaties en andere toepassingen en programmeert en implementeert zijn informatie op de server. Deze informatie is voor de gebruiker van de website niet te zien. De php-programmeur is vaak een computerfreak met een passie voor het vak. Vaak is hij veel eerder van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte dan anderen.

Een php-programmeur voert opdrachten uit van zijn leidinggevende en zorgt dat hij dat foutloos en binnen de afgesproken tijd doet. Hij verstaat de taal en de toepassingen van php en is technisch zeer onderlegd. Hij is serieus, accuraat en collegiaal. Vaak wordt er onder druk gewerkt want klanten hebben altijd haast, dus moet hij ook stressbestendig zijn.

Verantwoordelijkheden & vaardigheden

Een php-programmeur zorgt ervoor dat bepaalde informatie binnen een bepaalde tijd op de juiste manier op de server van een website komt te staan. Hij onderhoudt het contact met de klant en controleert of de informatie juist is overgebracht. Een php-programmeur:

- is verantwoordelijk voor het juist overbrengen van informatie op de server van een website
- zorgt ervoor dat dit accuraat en binnen een bepaald tijdsbestek gebeurt
- hij controleert het resultaat en stemt het af met de klant

Vereiste kwalificaties

  • MBO opleiding PHP-Progammeur
  • Cursus PHP-Programmeur

Handige links

Gemiddeld salaris

€0
€150.000+
€38.422

Toplocaties voor PHP-Programmeur

Topbedrijven die personeel aannemen

Andere gerelateerde vacatures

Werkt u in PHP-Programmeur? Vertel ons hoe het bevalt!