bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Java-Developer vacatures doorzoeken

1.713 Java-Developer vacatures in Nederland

Als Java-developer ben jij een expert binnen jouw vakgebied. Je ontwikkelt hierbij diverse soorten software in Java. Voor zowel complexe opdrachten als eenvoudige weet jij het juiste product af te leveren én te implementeren. Hierbij ben jij betrokken van start tot eind bij het development proces. Zodoende schrijf je niet alleen de software, maar voer je ook verschillende testfases uit en implementeer je de software op afstand én op locatie. Bij het creëren van software weet jij hoe je de visie en gewenste functionaliteiten van een cliënt vertaalt naar praktische en toepasbare softwareoplossingen in Java.

Als Java-developer kan jij software schrijven voor interne doeleinden én voor cliënten. Hierbij kan jij communiceren met de klant en kan jij jouw werk vertalen en uitleggen naar begrijpbare materie voor derden. Ook kan jij cliënten bijstaan met softwarevragen en IT-support. Als Java-developer sta jij nauw in contact met andere softwareontwikkelaars en kan jij in teamverband grote, complexe softwareoplossingen creëren. Hierbij rapporteer je aan een hoofd ontwikkelaar, projectleider of rechtstreeks aan de cliënt.

Verantwoordelijkheden & vaardigheden

Als Java-developer kan jij goed met deadlines werken en houd je nauw toezicht op de scope van projecten. Je bent stressbestendig en zorgt ervoor dat projecten altijd op tijd worden opgeleverd. Je werkt accuraat en pragmatisch. Hierbij weet jij het budget te bewaken en jouw werkzaamheden goed in te kaderen. Als Java-developer kan jij snel creatieve oplossingen bedenken en sta je altijd paraat bij cruciale systeemcrashes of softwarefouten.

Het takenpakket van een Java-developer bestaat uit:
• Schrijven van Javasoftware;
• Contact met cliënten en derden onderhouden;
• Ontwikkelen van softwareoplossingen voor diverse doeleinden;
• Klantenondersteuning bieden bij software technische vragen;
• Javasoftware creëren, testen, toetsen en implementeren;

Vereiste kwalificaties

  • HBO ICT
  • HBO Technische Informatica

Handige links

Gemiddeld salaris

€0
€150.000+
€42.898

Topbedrijven

Toplocaties voor Java-Developer

Topbedrijven die personeel aannemen

Andere gerelateerde vacatures

Werkt u in Java-Developer? Vertel ons hoe het bevalt!