bijv. baan, bedrijf, titelbijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Beverwijk

386 beschikbare vacatures in Beverwijk

Ten noordwesten van Amsterdam ligt Beverwijk in de provincie Noord-Holland. Tegenwoordig kent het iets meer dan 40 duizend inwoners. Beverwijk dateert al van voor het eind van de negende eeuw, toen de Noormannen de dienst uitmaakten in de regio. De naam zou ontstaan zijn door een samenvoeging van de namen van plaatsen uit het gebied Wijc en Beverhem.

Beverwijk heeft verder iets met de Heilige Agatha. De naam komt op vele plaatsen terug binnen de gemeente, zo is er de Agathakerk, de Aagtendijk en veel meer.

Buiten de eigen grenzen is Beverwijk vooral bekend van de Bazaar. Dit is de grootste overdekte markt van Europa. Hier wordt elk weekend van alles verhandeld: van kleding tot elektronica. Vanuit heel Nederland komen hier mensen op af om een koopje te scoren.

Een van de belangrijkste werkgevers binnen de regio is Tata steel. Dit voormalige Hoogovens levert veel werkgelegenheid op voor de inwoners van Beverwijk. De aanwezigheid van Hoogovens is ook de reden dat een van de drie brandwondencentra van Nederland in Beverwijk is gevestigd.

Topbedrijven die personeel aannemen in Beverwijk

Topvacatures in Beverwijk

Werkt u in Beverwijk? Vertel ons hoe het bevalt!