Bladeren Adzuna Blog »

Student van het Jaar 2018 – Doe mee!

Adzuna’s Student van het Jaar 2018 beurs is nu open voor alle studenten over heel Nederland. Na zo’n 7 jaar Student van het Jaar concours te houden, zijn onze prijzen nog groter dan ooit tevoren. Al en al om te zorgen dat onze waardevolle winnaar(es) stevig in zijn of haar schoenen een carrière kan bouwen!

De beurs is een geweldige kans voor studenten om financiële hulp te krijgen tijdens hun studie, maar ook om onschatbare werkervaring op te doen in een top bedrijf – Doe hier mee: Student van het Jaar

De Prijzen

 • De prijs bedraagt een geldprijs van €4.000
 • Stage lopen in een topbedrijf in je gewenste industrie
 • Een carrièreboost pakket inclusief een 1 op 1 loopbaancoaching
 • €200 om op Udemy business cursussen uit te geven

student jaar adzuna 2018

Wat moet je doen?

Het enige wat je moet doen is de sollicitatiebrief invullen, een motivatiebrief voor je droombaan schrijven, en onze jury zal de gelukkige winnaar(es) uitkiezen. Ja – zo simpel is dat! Of je een astronaut, acteur of architect wil worden, kan je meedoen om Student van het Jaar 2018 gekroond te worden!

De deadline is 31 December 2018 en de winnaar(es) zal in Januari 2019 bekend gemaakt worden. Lees over onze Nick Francis hoe hij onze winnaar van 2017 is geworden en de potentie die de juryleden in hem zagen.

Ons verhaal

Bij Adzuna, weten wij hoe moeilijk financiënbeheer kan zijn als student en ook hoe moeilijk het kan zijn om de juiste ervaring op te doen om je carrière op te starten. Het kan beangstigend zijn als je begint te denken over ‘het leven na studeren’ en waar je carrière naartoe zal gaan. Daarom streven wij als doel om het proces een tikje makkelijker te maken, door studenten de kans te geven om een geweldige baan te starten na hun opleiding.
€4.000 kan je gebruiken om bijvoorbeeld je studieschuld af te betalen of een nieuwe laptop aan te schaffen – of iets anders wat je graag wilt! De prijzen die wij aanbieden zullen je extra kennis, zelfvertrouwen en de mogelijkheid geven om je droombaan gelijk in handen te nemen nadat je afstudeert!

Student van het Jaar 2018 Gebruiksvoorwaarden

 1. One entry per user.
 2. All entries must be made on or before the closing date of December 31st 2018 11:59 PM GMT. The competition is limited to specific countries and entries may only be made from university students or graduates from the following countries – UK, France, Russia, Brazil, Canada, USA, South Africa, Italy, Netherlands, India, Australia and New Zealand (these countries are known as the “eligible countries”).
 3. Finalists will be notified by email or private message by January 28th 2019. The Finalists will be selected and compiled by Adhunter ltd and one finalist will be selected from each eligible country. An external individual will ensure nomination of the winner is carried out in a fair way.
 4. A “valid” entry is defined as a entrant who is a resident and graduate or undergraduate from a recognised university within an eligible country who has completed all fields on the Student of the Year entry form.
 5. The prize must be accepted as awarded, is non-transferable and cannot be exchanged for cash or an alternative prize.
 6. The Prize includes – £3,500 (or foreign currency equivalent) which will be paid to the winner by 14th February 2019, a work experience placement with a company selected by Adhunter ltd. (The prize money is deemed to be payment for and wages, travel and accommodation costs for the work experience placement); up to £200 (or foreign currency equivalent) to spend on courses at Udemy or an alternative course provider of the winner’s choice (with prior agreement from Adhunter ltd.); a career coaching session with persons to be defined by Adhunter ltd.
 7. The promoter reserves the right to alter or amend the promotion without prior notice.
 8. This prize draw is not open to employees, agents or representatives of Adhunter Ltd or their respective immediate families.
 9. If a winner is chosen who is later deemed to have made an ineligible entry, another draw will subsequently take place from the remaining eligible entries.
 10. For details of the prize winner please send a stamped addressed envelope marked “Adhunter Student of the Year Competition” to Adhunter Ltd, 40 Vanston Pl, Fulham, SW6 1AX.
 11. Promoter: Adhunter Ltd, 40 Vanston Pl, Fulham, SW6 1AX. This competition operates completely under United Kingdom law.