Bladeren Adzuna Blog »

Een wereldrecord verbreken voor het goede doel

>> Steun team Adzuna in een wereldrecordpoging en het goede doel! <<

De context

In 2015 werd de mede-oprichter van Adzuna, Andrew, gediagnosticeerd met een lymfoom. Ondanks de soms zeer zware behandelingen, is Andrew, een man met een enorm groot hart, positief gebleven en hij strijdt iedere dag tegen de vreselijke ziekte. Gelukkig zijn er de eerste tekenen van herstel.

In afwachting van Andrew’s terugkomst, wilt het Adzuna team samen met Andrew tegen deze ziekte vechten.

Een wereldrecord verbreken!

Op 8 september 2017 streeft het Adzuna team ernaar om het wereldrecord voor de langste afstand met een pedibus (een soort grote groepsfiets) te verbreken. Samen staan we sterk en trachten we het huidige record van 44 km te overtreffen en steun in te zamelen voor het goede doel.

Het opzetten van een crowdfunding campagne

We willen van dit evenement gebruikmaken om geld in te zamelen voor het goede doel. De organisatie die we kozen om geld voor in te zamelen heet: “The pickering Cancer Drop-in Center”, een organisatie die ook Andrew aan het helpen is tijdens zijn behandelingen.

Ons internationale team is gebaseerd in Londen en dus zamelen we geld in op de Engelse site “Virgin Money giving”.

Indien u ons graag wilt en kunt steunen, weet dat we dankbaar zijn voor alle giften. Geen gift te klein! Doneren is enorm eenvoudig, snel en veilig, iedere euro telt om mensen in deze zeer moeilijke situatie te helpen.

Klik >> hier << om onze donatiepagina te bekijken en eventueel ook zelf een schenking te doen.

Aarzel ook niet om deze pagina te delen met anderen, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.

Hartelijk dank voor uw steun!

Team Adzuna