Bladeren Adzuna Blog »

Dag van de Astrologie, werk voorspellingen.

Vandaag is het de dag van Astrologie, om dat te vieren heeft de team van Adzuna een weekvoorspelling (20/03 – 27/03) opgesteld voor werk en carriere.

Ram (21 maart – 20 april)
Maart 2017 is een hele actieve maand voor de Ram. Dit merk je ook aankomende week, je kan veel succes verwachten  en goede resultaten van al het harde werk. Daarnaast is reizen en lange afstand contacten heel belangrijk in je werk deze maand. Na de 10de worden financiële initiatieven ook belangrijk.

Stier ( 21 april – 21 mei )
Maart is een goede maand voor de Stier op financiele gebied. Je zal veel geld verdienen of het puur geluk is of door het harde werken komt het kan allebei.. Daarnaast was vorige week een chaotisch week, de stress voel je nog een klein beetje op werk aankomende weken maar zal rustig weg ebben.

Tweeling (22 – 21 juni)
De planeten staan heel goed voor de Tweeling, dit zorgt voor populariteit en een vergroting in kansen op werk. Wacht je al weken op een promotie ? Misschien is het deze week toch jou kans. Bovendien wordt jouw carrière verlicht door de zon in maart en ga je uitblinken op werk.

Kreeft (22 – 23 juli)
Maart brengt kreeften  voldoening zowel in carriere als in huis. Je gaat deze week goede keuzes maken en oude projecten weer oppakken.  Wel moet jij jezelf beter verzorgen, dus pak je rust deze week!

Leeuw (24 juli – 23 augustus)
Leeuwen moeten deze week hun carrière evalueren en analyseren, er wordt een nadruk gelegd op eventueel specialisatie, studie en naar het buitenland gaan. Je hebt daarnaast veel last van naweeën door de nieuwe maan, hou rekening met de realiteit.

Maagd (24 augustus – 23 september)
Voelde jij je vorige week onrustig ? Dan zal het deze week eindelijk op zijn plaats vallen.  Daarnaast is maart een goede maand voor de Maagd om te investeren in kunst of fondsen te werven. Grijp je kansen met twee handen deze week!

Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Deze week staat de zon voor de weegschaal in het huis en werk gebied. Het is een week waarbij jij je talenten en goede kanten op werk kan tonen. Dit geeft jou meer vrijheid om te handelen en de verantwoordelijkheid om beslissingen te maken.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Deze week wordt jij extra productief doordat de planeet Mars in jouw werkzone komt.  Daarnaast maak je deze week veel belangrijke relaties en partnerships. Na de 13de kan jij je steeds beter concentreren op taken en klusjes die je nog af moet maken.

Boogschutter (23 november – 22 december)
Vanaf donderdag komt mars in je werkzone, hierdoor ga je efficiënter en effectiever werken. Dit merken mensen op werk ook. Daarnaast krijg je interesse in eigendommen en komt je creativiteit naar boven.

Steenbok (23 december – 20 januari)
Je hebt een chaotische maand op werk maar ook thuis, dit zal zorgen voor vertragingen of verhinderingen. Maar niet getreurd na 20 maart zal zowel jouw thuissituatie als financiële situatie verbeteren. Je reislust die rond de 10de ga jij deze week actief achteraan.

Waterman (21 januari – 18 februari)
De planeten Zon, Mars en Venus bevinden zich in jouw carrière zone, dit merk je door betere beslissingen te nemen, contacten te maken en je financiële intuitie staat op springen. Collega’s waar jij het niet altijd mee kon vinden zou wel eens kunnen veranderen.

Vissen (28 februari – 20 maart)
Deze week maak je makkelijker contact en trek je snel aandacht naar je toe. De Zon zorgt voor vitaliteit en aanzien, ondanks dat moet je hard werken om succesvol te zijn. Om je doelen te bereiken moet je concentreren en je niet laten afleiden.

 

Positieve voorspelling ? Vol met kansen en geluk ? Beproef jou geluk met het solliciteren op Adzuna naar jouw droombaan.

(bron : rubiek.nl en elle.nl)