Bladeren Adzuna Blog »

Afstudeerder van het Jaar 2016

De beste afstudeerder

Adzuna zoekt de beste afstudeerder van het jaar 2016!

Deze verkiezing is voor alle studenten die dit jaar het studentenleven achter zich laten. Behoor jij ook tot de groep studenten die dit jaar afstudeert? Dan maak jij kans om verkozen te worden tot Afstudeerder van het jaar 2016!

Je maakt kans op een aantal geweldige prijzen om jouw carrière meteen in een hogere versnelling te zetten:Adzuna Graduate of the year 2016

  • Geldprijs van £1000 of het equivalent hiervan in Euro’s ( +- €1.250)
  • Stageplaats bij een top werkgever
  • CV Coaching sessie door een expert

Afstuderen betekent voor vele studenten de start van een nieuwe carrière. Elke student heeft zijn unieke vaardigheden en een CV dat deze weerspiegelt. Adzuna helpt jou ook dit jaar weer met een mooie aanvulling op jouw CV door middel van een professionele CV coaching sessie en mogelijke stageplaats bij een top werkgever.

We zijn dit jaar weer op zoek naar een afstudeerder die zich op een bijzondere, leuke of slimme manier onderscheidt van de andere afstudeerders van 2016. Ongeacht of je goed bent in een specifiek discipline als sport, wetenschap, kunst of je een lid bent van een vereniging, wij willen weten waarom jij denkt dat je deze verkiezing moet winnen!

Meld je hier aan om mee te doen aan deze verkiezing en vertel ons kort wat jou de ‘Afstudeerder van het jaar 2016’ maakt! Deelnemen kan tot en met 22 augustus 11:59 GMT en we maken de finalisten voor ieder land bekend op 1 september 2016.

De ‘Graduate of the year 2015’ was Claudio Luciano Guimarães Florenzano.

Graduate of the year 2015
Winnaar Afstudeerder van het jaar 2015

Luciano heeft met zijn prestatie niet alleen zichzelf maar een hele gemeenschap blij gemaakt. Hij heeft een Braziliaanse Community voor informatie systemen opgezet, met het doel om mensen te helpen een carrière in IT te starten. Alle content in zijn community is gratis zodat iedereen gegarandeerd toegang heeft, van scholieren tot PHD’ers. De aantallen zijn inmiddels indrukwekkend aan het worden: de community heeft 50 duizend gebruikers en 850 duizend bezoeken. Volgens Luciano is er geen meer bevredigende prestatie dan mensen te helpen hun doelen en dromen te realiseren.

Ook voor iedereen dat dit jaar niet afstudeert kan Adzuna helpen met het vinden van een droombaan. Zo vind je alle vacatures in Nederland in onze zoekmachine, waaronder ook banen voor stagiairs.