Bladeren Adzuna Blog »

Zet Nederland aan het werk! Investeer in Adzuna!

Adzuna heeft spannend nieuws! We nodigen iedereen uit om ons te helpen met het realiseren van onze missie – heel Nederland aan het werk te helpen – door in Adzuna te investeren.

Vandaag kondigen we onze plannen aan om €2,1 miljoen (£1,5 miljoen) op te halen via het fondsenwervingsplatform Crowcube. Een minimale investering in Adzuna bedraagt €18,20 (£13,-).

Het Engelstalige filmpje hieronder laat zien waar we nu staan en waar we graag heen willen met Adzuna.

Adzuna is één van de snelst groeiende vacature zoekmachines in Nederland. De website heeft zo’n 6 miljoen bezoekers per maand en biedt vacatures aan in 10 landen! Zo hebben we wereldwijd al honderdduizenden mensen aan een baan geholpen. We zijn niet alleen de beste vacature zoekmachine, we leveren ook waardevolle data aan de Britse minister president. Eerder dit jaar zijn we uitgekozen voor het Britse overheidsprogramma ‘Future Fifty’ voor snel groeiende bedrijven.

Hoewel de afgelopen jaren fenomenaal zijn geweest hebben we het idee dat we pas net begonnen zijn. We zijn trots op het fantastische team en platform dat we hebben opgebouwd maar we hebben nog een lange weg te gaan op het gebied van innovatie bij het zoeken naar een baan, mobiele apps en internationale uitbreiding. We willen de zoektocht naar een baan voor iedereen vergemakkelijken en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Het uiteindelijke doel is om de grootste en de beste vacature zoekmachine van de wereld te worden. We hebben al een paar eersteklas institutionele beleggers aangetrokken die in bedrijven als Facebook, Etsy en Skype hebben geïnvesteerd en nu willen we onze gebruikers, vrienden en het brede publiek een kans bieden om deel uit te maken van onze reis. Onze fondsenwervingscampagne is nu live op Crodcube.com en hier kan je meedoen!

Hartelijk dank voor je steun! Zonder jouw hulp hadden we het niet gekund.

Deze blog post is goedgekeurd door Crowdcube Ventures Limited als financiële promotie.